Yksilöityä palvelua ilman turhia välikäsiä
Kiinteistönvälitys Helena Lantta | LKV | LVV | Lappeenranta

Tarjoan kiinteistönvälityksen palveluja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Avullani myyt, ostat ja vuokraat kiinteistöt ketterästi, ilman isojen talojen byrokratiaa. Hoidan kaikki toimeksiannot asenteella ja ammattitaidolla, ahkerasti työskennellen.

Hinta-arviot teen maksuttoman arviokäynnin, toteutuneiden kauppojen ja tarkan tutkimuksen pohjalta. Olen apunasi myös selvitystyössä, laadin asiakirjat ja teen vuokrakonsultointia.

Hyödynnän työssäni todistetusti tehokkaita markkinointikanavia ja mainosmateriaaleja. Kauttani saat myös esimerkiksi ammattivalokuvaajan palvelut myynnin tueksi. Esittelyt hoidan aina iloisella asenteella ja paperityöt hoituvat virheettä ja viiveettä.

Teen kiinteistönvälitystä Lappeenrannasta käsin koko Etelä-Karjalan alueella. Oli kohteesi sitten omakotitalo, asunto-osake tai lomahuvila, hoidan kaupat kunnialla kotiin!

Katso kohteet » Ota yhteyttä »

Hinnat ja välityspalkkiot

Arviokäynti kiinteistössä on maksuton. Palkkiot sisältävät asiakirjakulut kaupan syntyessä, muussa tapauksessa max. 150 €.

Välityspalkkioni on 4,2 % toteutuneesta kauppahinnasta (sis. alv 24 %). Minimipalkkio asunto-osakkeista 2800 € (sis. alv 24 %, sijainti 10 kilometrin säteellä Lappeenrannan keskustasta). Palkkio vuokravälityksestä on yhden kuukauden vuokra. Matkakustannukset lisätään hintaan, kun kohde sijaitsee yli 10 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta.

Kaukana sijaitsevat kohteet ja vapaa-ajan asunnot erillisen tarjouksen perusteella. Arviokirjat ja konsultoinnit alkaen 400 € (sis. alv 24 %) tai tarjouksen perusteella.

Ota yhteyttä »